SOOOW Sparkle Sensation Kokos 250 ml.

LiveBetter presenteert met trots een nieuw en uniek product: SOOOW Sparkle Sensation! SOOOW Sparkle Sensation is een verfrissende, verzorgende en heerlijk geurende bodyfoam met een speciale formule. Daar blijft het echter niet bij, want het heet niet voor niets Sparkle Sensation! SOOOW Sparkle Sensation geeft namelijk een sensationeel sprankelend gevoel op de huid. Proefpersonen omschreven SOOOW Sparkle Sensation heel treffend als Knetter Foam!

Op voorraad

€ 14,00
SOOOW Sparkle Sensation Kokos 250 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Sparkle Sensation voelt heerlijk weldadig en verkoelend aan. Begin je dag goed met het unieke sprankelende gevoel na een warme douche. Of verfris jezelf na een warme zomerse dag. Of na het sporten. Of gebruik het vlak voor het slapen gaan. Of wanneer je snel en fris de deur uit wilt. Of …. SOOOW Sparkle Sensation is gewoon uiterst veelzijdig.

Hul je lichaam rijkelijk in SOOOW Sparkle Sensation en geniet van de heerlijke geur en de tintelende en stimulerende sensatie. SOOOW Sparkle Sensation kun je ook gebruiken om je partner te verwennen met een heerlijke massage. Het sprankelende gevoel van SOOOW Sparkle Sensation zorgt dan voor een spannend en stimulerend extraatje tijdens het masseren!

SOOOW Sparkle Sensation is uitvoerig getest. Het bevat parfums zonder allergenen en trekt volledig in de huid met een zijdezachte huid tot gevolg. SOOOW Sparkle Sensation is geschikt voor gebruik op het hele lichaam, maar vermijd contact met ogen. SOOOW Sparkle Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Sparkle Sensation Kokos 250 ml.

Verfrissend

De kokos ingepakt en meegenomen naar Aruba. Geweldig, na het douchen he armen en benen insmeren, ruikt heel subtiel en blijft koel en geeft een lichte glans op je huid.

Review door Chantie, geplaatst op 29-06-2018

Soon sparkle

Dit heerlijke fles werd ons aangeboden en we hebben dit bij ons op een feestje uit geprobeerd dit was een succes de dames gingen er met elkaar aan de gang en was een heerlijke ervaring dit moet je geprobeerd hebben de tintelingen waren een genot en ook de mannen hebben genoten we zullen zeggen gewoon doen groetjes j en met maarssen

Review door Relax 69, geplaatst op 27-07-2016

Multifunctioneel

Knetterend, sprankelend, vuurwerk op je huid. Dit is echt supergeweldig. Het is lekker na het douchen. Maar nog een tip: wij gebruiken het ook na het harsen, dat voorkomt rode bultjes.

Review door Jolanda, geplaatst op 13-07-2016