SOOOW Sparkle Sensation Trio 3 x 250 ml.

LiveBetter presenteert met trots een nieuw en uniek product: SOOOW Sparkle Sensation! SOOOW Sparkle Sensation is een verfrissende, verzorgende en heerlijk geurende bodyfoam met een speciale formule. Daar blijft het echter niet bij, want het heet niet voor niets Sparkle Sensation! SOOOW Sparkle Sensation geeft namelijk een sensationeel sprankelend gevoel op de huid. Proefpersonen omschreven SOOOW Sparkle Sensation heel treffend als Knetter Foam!

Op voorraad

€ 42,00

€ 38,00

SOOOW Sparkle Sensation Trio 3 x 250 ml. specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: SOOOW

SOOOW Sparkle Sensation voelt heerlijk weldadig en verkoelend aan. Begin je dag goed met het unieke sprankelende gevoel na een warme douche. Of verfris jezelf na een warme zomerse dag. Of na het sporten. Of gebruik het vlak voor het slapen gaan. Of wanneer je snel en fris de deur uit wilt. Of …. SOOOW Sparkle Sensation is gewoon uiterst veelzijdig.

Hul je lichaam rijkelijk in SOOOW Sparkle Sensation en geniet van de heerlijke geur en de tintelende en stimulerende sensatie. SOOOW Sparkle Sensation kun je ook gebruiken om je partner te verwennen met een heerlijke massage. Het sprankelende gevoel van SOOOW Sparkle Sensation zorgt dan voor een spannend en stimulerend extraatje tijdens het masseren!

SOOOW Sparkle Sensation is uitvoerig getest. Het bevat parfums zonder allergenen en trekt volledig in de huid met een zijdezachte huid tot gevolg. SOOOW Sparkle Sensation is geschikt voor gebruik op het hele lichaam, maar vermijd contact met ogen. SOOOW Sparkle Sensation is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, dus 100% Nederlands, en daarmee weet je wat je in huis haalt. En dat is vandaag de dag een geruststellende gedachte.

SOOOW Sparkle Sensation Trio 3 x 250 ml: 1 x Kokos 250 ml 1 x Vanille 250 ml 1 x Oriental 250 ml

Schrijf uw eigen review

Reviews voor SOOOW Sparkle Sensation Trio 3 x 250 ml.

Sparkle Sensation!

We worden helemaal vrolijk van de bubbels die je hoort knetteren als je de foam op je lichaam aanbrengt. Tel daarbij de heerlijke geur en je hebt echt een geweldig product!

Review door Jess en Ron, geplaatst op 22-02-2018

Fan

Wij zijn fan, dit moet je gewoon een keer proberen. Leuk in de zomer maar ook in de winter tijdens feestjes. We hebben al heel wat flessen cadeau gegeven...) . Knetterend, bruisend gewoon fun

Review door Ida & Johan, geplaatst op 30-12-2016

Musthave in de slaapkamer

Tijdens een feest kennisgemaakt met dit knetterspul, lang moeten wachten, maar eindelijk is het dan te verkrijgen, snel 3 bussen gehaald, we kunnen niet kiezen welke het lekkerste is. Dit is gewoon knetterend leuk en lekker. Het is inderdaad voor van alles te gebruiken, mijn (kale) verbrande kop ingesmeerd. Maar het leukste is om je massage ermee te starten, de vonken vliegen er dan af. PS: misschien een kadoverpakking?

Review door Jan, geplaatst op 24-06-2016