Swede Massagekaars Senze Blissfull

De Senze Blissful Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Blissful is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's: sinaasappel, lavendel en kruidnagel.

Op voorraad

€ 13,95
Swede Massagekaars Senze Blissfull specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Swede / Senze

Verwen jezelf of je partner met deze unieke massagekaars, gemaakt van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, geurige en hydraterende massage-olie die direct op de huid kan worden aangebracht. Pure verwennerij voor je lichaam en een erotische streling voor je zintuigen. Senze Massagekaars biedt meer dan 36 uur brandtijd. Doof de kaars altijd als je niet in de kamer bent. Doof de kaars ook altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

De Senze Blissful Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Blissful is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

Sinaasappel geeft een zonnige frisse geur. Je hersenen maken serotonine aan, wat zorgt voor een vrolijk en rustgevend gevoel.

Lavendel werkt rustgevend, opbeurend en brengt de geest in balans

Kruidnagel zorgt voor een ontspannend gevoel en wordt in arometherapiën gebruikt om nieuwe indrukken en ervaringen op te doen.

Schrijf uw eigen review