Swede Massagekaars Senze Soothing

De Senze Soothing Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Soothing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's: mint, rozen en sinaasappel.

Op voorraad

€ 13,95
Swede Massagekaars Senze Soothing specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Swede / Senze

Verwen jezelf of je partner met deze unieke massagekaars, gemaakt van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, geurige en hydraterende massage-olie die direct op de huid kan worden aangebracht. Pure verwennerij voor je lichaam en een erotische streling voor je zintuigen. Senze Massagekaars biedt meer dan 36 uur brandtijd. Doof de kaars altijd als je niet in de kamer bent. Doof de kaars ook altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

De Senze Soothing Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Soothing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

Mint: verfrissende mentholhoudende etherische oliën, worden in aroma-therapieën gebruikt bij o.a. hoofdpijn, migraine en zenuwpijn.

Rozen: bekend als de bloem van de liefde. De uit rozen gewonnen olie geeft psychische energie en schept een harmonische en vredige sfeer.

Sinaasappel: geeft een zonnige frisse geur. Je hersenen maken serotonine aan, wat zorgt voor een vrolijk en rustgevend gevoel.

Schrijf uw eigen review