Swede Massagekaars Senze Spiritual

De Senze Spiritual Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Spiritual is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's: grapefruit, almarosa-olie enpetitgrain.

Op voorraad

€ 13,95
Swede Massagekaars Senze Spiritual specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Swede / Senze

Verwen jezelf of je partner met deze unieke massagekaars, gemaakt van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, geurige en hydraterende massage-olie die direct op de huid kan worden aangebracht. Pure verwennerij voor je lichaam en een erotische streling voor je zintuigen. Senze Massagekaars biedt meer dan 36 uur brandtijd. Doof de kaars altijd als je niet in de kamer bent. Doof de kaars ook altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

De Senze Spiritual Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Spiritual is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

Grapefruit geeft een frisse, kruidige citrusgeur. Citrus-olie activeert de levenslust en heeft een verfrissende en verzorgende werking op de huid.

Palmarosa-olie wordt gebruikt in de parfum-industrie en werkt ontspannend bij stress, gejaagdheid en slapeloosheid.

Petitgrain is een olie welke wordt gewonnen uit de twijgen van een Chinese citrusboom en werkt verhelderend op de geest, ontspannend op het lichaam en versterkt het zenuwstelsel.

Schrijf uw eigen review