Swede Massagekaars Senze Teasing

De Senze Teasing Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Teasing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's: vanille, ylang ylang en chili-olie.

Op voorraad

€ 13,95
Swede Massagekaars Senze Teasing specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Swede / Senze

Verwen jezelf of je partner met deze unieke massagekaars, gemaakt van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, geurige en hydraterende massage-olie die direct op de huid kan worden aangebracht. Pure verwennerij voor je lichaam en een erotische streling voor je zintuigen. Senze Massagekaars biedt meer dan 36 uur brandtijd. Doof de kaars altijd als je niet in de kamer bent. Doof de kaars ook altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

De Senze Teasing Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Teasing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

Vanille geeft een lichtzoete aroma welke helpt tegen nervositeit.

Ylang Ylang werkt ontspannend, zinnenprikkelend en stimulerend. In aromatherapie wordt het o.a. toegepast bij verminderde geslachtdrift. Daarnaast wordt de Ylang Ylang-olie vanwege de geur veel toegepast in de parfumerie, o.a. in Chanel 5.

Chili-olie stimuleert de doorbloeding en biedt ondersteuning bij mentale en lichamelijke vermoeidheid, ook toegepast in sportmassage-olie.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor Swede Massagekaars Senze Teasing

Heerlijke massagekaars

De geur samen met de zachte olie maken masseren tot een waar genot!

Review door Levensgenieter, geplaatst op 10-11-2015