Swede Massagekaars Senze Vitalizing

De Senze Vitalizing Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Vitalizing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's: citroen, pepers en eucalyptus.

Op voorraad

€ 13,95
Swede Massagekaars Senze Vitalizing specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Swede / Senze

Verwen jezelf of je partner met deze unieke massagekaars, gemaakt van natuurlijke was, boters, oliën en kruidenextracten. Na het aansteken van de kaars verandert deze langzaam in een warme, geurige en hydraterende massage-olie die direct op de huid kan worden aangebracht. Pure verwennerij voor je lichaam en een erotische streling voor je zintuigen. Senze Massagekaars biedt meer dan 36 uur brandtijd. Doof de kaars altijd als je niet in de kamer bent. Doof de kaars ook altijd voordat je de vloeistof op de huid druppelt.

De Senze Vitalizing Massagekaars biedt je verrukkelijke botanische schatten in perfecte harmonie. Deze stijlvolle kaars is samengesteld uit natuurlijke was, boters, oliën en extracten. Senze Vitalizing is een op kruiden gebaseerd afrodisiacum en verwent je met de volgende aroma's:

Citroen bevordert de doorbloeding en celstofwisseling. Omdat citroen-olie helpt bij ontgifting en ontwatering wordt het ook in massage-oliën gebruikt tegen cellulitis.

Pepers bieden essentiële oliën met een verwarmende en stimulerende werking op lichaam en geest. De kruidige olie is opwekkend en stimuleert de geslachtsdrift.

Eucalyptus wordt in de aromatherapie toegepast om haar zuiverende en genezende werking.

Schrijf uw eigen review