Swirl Stretch Lace Dress H.O.T.

Zeer mooie zwart kanten off shoulder top van Shirley of Hollywood met contrasterende rand langs de hals in lime groen. Lange, wijd uitlopende mouwen, excl. string.

Op voorraad

€ 31,95
Swirl Stretch Lace Dress H.O.T. specifications
Kleur: Overig
Maat: one-size (36-42)
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Shirley of Hollywood

Shirley of Hollywood is een in de 60er jaren opgericht familiebedrijf uit Los Angeles, wat inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer getalenteerd designteam van meer dan 100 medewerkers. Lingerie heeft, net als de vrouw die het draagt, een unieke uitstraling. Daarom heeft Shirley een prachtige collectie gemaakt die past bij iedere vrouw en die elke dag en elke gelegenheid uniek en speciaal maken. De collectie van Shirley of Hollywood heeft in USA o.a. gestaan in FHM, Hooters, Curves Magazine en Ocean. Ook in programma’s als America’s Next Top Model is de collectie van Shirley of Hollywood gebruikt. LiveBetter is er dan ook trots op dit prachtige kwaliteitsmerk aan jullie te mogen aanbieden. Een uitdagende collectie, vol allure en voor ieder wat wils. Natuurlijk tegen de scherpe prijzen die je gewend bent van LiveBetter, vergelijk maar!

Zeer mooie zwart kanten off shoulder top van Shirley of Hollywood met contrasterende rand langs de hals in lime groen. Lange, wijd uitlopende mouwen, excl. string. Mooi om je party outfit extra pikant te maken voor lange dansnachten, maar ook een sensationeel en onweerstaanbaar jurkje voor lange prikkelende nachten. Gemaakt van 90% Polyamide en 10% Elasthane. De maat is One Size Fits Most en natuurlijk uit voorraad leverbaar.

Schrijf uw eigen review