Tattoo Pocahontas

Tijdelijke tatoeage Pocahontas. Perfect voor festivals of gewoon voor een avondje uit, deze Native American geïnspireerde tijdelijke tatoeages.

Op voorraad

€ 5,95
Tattoo Pocahontas specifications
Verzendwijze: Gratis: discrete en anonieme envelop

Maak je look summer-proof met deze tijdelijke modieuze tattoos. Leuk voor feestjes, festival, strand, vakantie of ……… Zangeres Beyoncé is op verschillende bikinifoto te zien met een tijdelijke tatoeage. Ook tijdens de fashion week liepen er diverse modellen met stoere tijdelijke tatoeages.

Tijdelijke tatoeage Pocahontas. Perfect voor festivals of gewoon voor een avondje uit, deze Native American geïnspireerde tijdelijke tatoeages. Afmeting: 18 x 15 cm.

Breng deze tijdelijke tatoeage aan rondom je enkel, pols, op je rug of als ketting. De houdbaarheid van de tattoo is afhankelijk van je huidtype, de plaats waarop deze is aangebracht en de verzorging. De tattoo blijft ca. 5 dagen zitten. Lees voor gebruik de handleiding . Als je eerder een allergie hebt gehad voor pleisters, test dan eerst een klein stukje op huid. Verwijder bij een reactie de tatoo voorzichtig.

DIT ARTIKEL WORDT GRATIS VERZONDEN!

LEVERING ONDER REMBOURS IS ALLEEN IN COMBINATIE MET ANDERE PRODUKTEN MOGELIJK, M.U.V. CONDOOMS.

Schrijf uw eigen review