Veet ontharingscreme voor de Gevoelige huid (blauw)

Veet Ontharingscrème Gevoelige Huid houdt je huid tot een week lang glad. De crème werkt namelijk tot op de wortel, zelfs bij de zeer korte haartjes. Aloë vera en vitamine E werken kalmerend en zorgen voor een gevoede en zijdezachte huid.

Op voorraad

€ 12,95
Veet ontharingscreme voor de Gevoelige huid (blauw) specifications
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Veet

Veet Ontharingcrème voor de Gevoelige Huid houdt je huid tot een week lang glad. De crème werkt namelijk tot op de wortel, zelfs bij de zeer korte haartjes. Aloë vera en vitamine E werken kalmerend en zorgen voor een gevoede en zijdezachte huid en voorkomt bultjes na het scheren. Het haar dat terug groeit is zachter.

In de grotere verpakking zit alles wat je nodig hebt in één handige pompflacon (inclusief spatel). En iedere pompflacon bevat genoeg crème van ongeveer vier behandelingen voor rug, benen en armen.

Inhoud van de verpakking:

•1 pompflacon van 400 ml

•1 spatel

Korte gebruiksaanwijzing:

Laat de crème 3-6 minuten intrekken op een droge huid. Op een gevoelige huid mag de ontharingscrème 5-10 minuten intrekken. Daarna met de spatel kijken of de haartjes loslaten. Met de spatel alles verwijderen en goed afspoelen. Lees voor het gebruik de complete gebruiksaanwijzing.

Dit product is geschikt voor benen, oksels, bikinilijn, armen en is NIET GESCHIKT voor gezicht, hoofd, borst, anale en genitale zones of andere lichaamsdelen.

Schrijf uw eigen review

Reviews voor Veet ontharingscreme voor de Gevoelige huid (blauw)

Makkelijk

Of wij een product willen testen? Natuurlijk. Op voorhand waren wij een beetje sceptisch, scheermesje is toch veel sneller? Maar dit product heef toch veel pluspunten:
+ geen stoppels
+ geen rode bultjes of droge huid
+ brengt makkelijk op
+ haartjes zijn zachter als ze teruggroeien
+ werkt op korte haartjes
+ zuinig in gebruik
+ brengt erg makkelijk op

_ het ruikt niet zo lekker

Eindconslusie: scheermesjes blijven in de kast voor benen, oksels. Zelf bij Karel hebben wij zijn rug en billen gedaan.

Review door Caro+Karel, geplaatst op 10-08-2016

top produkt

Wauw dit product is echt super zelfs op hele korte haren.. alles verdwijnt en je huid wordt super zacht na de behandeling en geen bultjes of ingegroeide haren voor mij niks anders meer dan dit produkt

Review door sjoukje, geplaatst op 08-08-2016