Viacream for Men

Viacream for Men uit de Sensuals lijn is een erotisch stimulerende gel die de bloedtoevoer naar de penis stimuleert en verbetert. De gevoeligheid en erectie van de penis neemt hierdoor sterk toe, met alle gevolgen van dien .....

Viacream for Men

Op voorraad

Viacream for Men specifications
Verzendwijze: Blanco doos

Viacream for Men uit de Sensuals lijn is een erotisch stimulerende gel die de bloedtoevoer naar de penis stimuleert en verbetert. De gevoeligheid en erectie van de penis neemt hierdoor sterk toe, met alle gevolgen van dien ..... Door de afwisselend koude en warme tintelingen neemt ook de opwinding toe en zal het orgasme veel intenser zijn. Viacream for Men is geen voorbehoedsmiddel, maar absoluut veilig in combinatie met condooms, glijmiddel of speeltjes. Erg zuinig in gebruik; een ruime vingertop op de eikel, schacht en balzak is voldoende. Inhoud per verpakking Viacream for Men, die er ook nog eens chique uitziet, is maar liefst 30 ml. dus goed voor vele nachten plezier. Vergelijk dat maar eens met anderen!

TIP: vraag je partner, na het opbrengen van Viacream for Men, om eens voorzichtig tegen je geslachtsdelen te blazen ..... absolute sensatie, succes verzekerd!

Ingrediënten: Aqua, Arnica Montana, Propylene Glycol, CI 42051 / 73015, Carbomer, Thriethanolamine, Menthol, Oleum Oryzae, Methyl Chloroisothiazolinone, Oleoresina en Capsici.

COMBINEER JE BESTELLING MET ANDERE PRODUKTEN EN BESPAAR OP DE VERZENDKOSTEN.

Schrijf uw eigen review