Viacream for Women

Viacream for Women uit de Sensuals lijn is een erotisch stimulerende gel die de bloedtoevoer naar de clitoris stimuleert en verbetert. De gevoeligheid van de clitoris neemt hierdoor sterk toe, met alle gevolgen van dien ..... Door de afwisselend koude en warme tintelingen neemt ook de opwinding toe en zal het orgasme veel intenser zijn.

Viacream for Women

Op voorraad

Viacream for Women specifications
Verzendwijze: Blanco doos

Viacream for Women uit de Sensuals lijn is een erotisch stimulerende gel die de bloedtoevoer naar de clitoris stimuleert en verbetert. De gevoeligheid van de clitoris neemt hierdoor sterk toe, met alle gevolgen van dien ..... Door de afwisselend koude en warme tintelingen neemt ook de opwinding toe en zal het orgasme veel intenser zijn. Ook geschikt voor vrouwen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het bereiken van een orgasme; een echte openbaring! Viacream for Women is géén voorbehoedsmiddel, maar wel absoluut veilig in combinatie met condooms, glijmiddelen en speeltjes. Erg zuinig in gebruik; een ruime vingertop op en rondom de clitoris is voldoende. Inhoud per verpakking Viacream for Women, die er ook nog eens chique uitziet, is maar liefst 30 ml. dus goed voor vele nachten plezier. Vergelijk dat maar eens met anderen!

TIP: vraag je partner, na het opbrengen van Viacream for Women, om eens voorzichtig tegen je geslachtsdelen te blazen ..... absolute sensatie, succes verzekerd!

Ingrediënten: Aqua, Arnica Montana, Propylene Glycol, Hibiscus Esculentus Seed Extract, Carbomer, Thriethanolamine, Glycerin Sodium Lactilate & Lactic Acid & Tea Lactilate Serine & Urea & Sorbic Sodium, Chloride & Allantoin, Menthol, Oleum Oryzae, Methyl Chloroisothiazolinone en CI 20285 / 19140.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter, niet gebruiken tijdens zwangerschap.

COMBINEER JE BESTELLING MET ANDERE PRODUKTEN EN BESPAAR OP DE VERZENDKOSTEN.

Schrijf uw eigen review