Livia Corsetti: wit kanten jurkje Nadiya

Met dit pikante witte jurkje van Livia Corsetti Fashion ben je alles behalve onschuldig. Voel je verleidelijk en sexy bij elke gelegenheid.

Livia Corsetti: wit kanten jurkje Nadiya

Op voorraad

Livia Corsetti: wit kanten jurkje Nadiya specifications
Kleur: Wit
Maat: L, XL
Verzendwijze: Blanco doos
Merk: Livia Corsetti

Sinds 2018 is LiveBetter de trotse leverancier geworden van het populaire Poolse lingeriemerk Livia Corsetti (LivCo Corsetti). .

Livia Corsetti vindt in 2007 haar oorsprong in Polen en is sindsdien een zeer geliefd lingeriemerk over de hele wereld. Van Parijs tot Shanghai, van Rome tot Dubai, Livia Corsetti regeert sinds 2007 in vele slaapkamers. Livia Corsetti is verkrijgbaar in de beste winkelcentra en in meer dan 20 landen. LivCo Fashion heeft inmiddels al een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de prestigieuze award voor Poolse Kwaliteit van het Jaar. De lingerie van LivCo Fashion wordt alleen vervaardigd van de beste stoffen en luxueuze kant. De collectie is zorgvuldig samengesteld naar de nieuwste modetrends. De sensuele designs van o.a. de collectie babydolls en lingerie jurkjes zijn exclusief en vooruitstrevend te noemen. De prachtige lingerie van LivCo is vrouwelijk, verleidelijk en sexy, gemaakt voor vrouwen die zich speciaal willen voelen en die zich graag laten bewonderen.

Ga voor een spannende en uitdagende look met dit jurkje van Livia Corsetti Fashion. Ondanks de witte kleur is dit jurkje alles behalve onschuldig. Dit kanten jurkje is gemaakt van elastisch, doorzichtig materiaal en laat jouw lichaam op een uitdagende manier zien. De voorkant van dit verleidelijke jurkje is gemaakt van wit doorschijnend kant. De onderkant is afgewerkt met speelse ruches. De achterzijde van dit jurkje is afgewerkt met sexy vetersluiting van dezelfde doorzichtige stof. Gemaakt van 90% Polyester, 10% Elasthan.

Schrijf uw eigen review