Condooms

Condooms

LiveBetter beschikt over een groot assortiment condooms. Je kunt eenvoudig de condooms online bestellen via onze website, waarna de condooms anoniem thuis worden bezorgd. Bij LiveBetter kun je condooms kopen tegen scherpe prijzen. Condooms bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Waarom moet ik een condoom gebruiken?

Een condoom gebruiken beschermt, zoals vrijwel iedereen weet, tegen ongewenste zwangerschap. Ook tijdens het gebruik van de anticonceptiepil kan condooms gebruiken extra bescherming bieden. Bijvoorbeeld vlak na een zwangerschap, als een vrouw ziek is geweest of medicijnen gebruikt die de werking van de pil vermindert is een condoom gebruiken aan te raden. Een condoom beschermt je daarnaast ook tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA’s), zoals HIV en Aids. Voorkom nare aandoeningen en vrij veilig! Beter safe than sory!

Welke condoom past het beste bij mij?

Je kunt in heel veel soorten materialen en maten condooms bestellen. De keuze voor de perfecte condoom hangt helemaal af van je wensen. Je kunt condooms kopen: • voor optimaal genot tijdens het vrijen. • voor onder andere anaal gebruik. • om een orgasme te vertragen of om een hoogtepunt uit te stellen. • voor mensen met een latex allergie. • voor de wat groter geschapen man. Heb je een hekel aan het dragen van condooms? Dan heb je waarschijnlijk heb je de verkeerde maat condooms besteld! Condooms zijn heel rekbaar en de gemiddelde maat is prima voor de meeste mensen. Maar je moet ruimere condooms kopen als een condoom om doen moeilijk is, als de condoom knelt, snel scheurt of steeds terug rolt Je moet smallere of strakkere condooms bestellen als een condoom niet goed blijft zitten of steeds afglijdt. Op onze website vind je bij MySize condooms een maattabel waarmee je heel eenvoudig de juiste condoommaat kunt bepalen, ook wel aangeduid als nominale breedte. Dat is de breedte gemeten als het condoom plat op tafel ligt. Van MySize condooms kun je ook speciale Paspakketten bestellen. Zo kun je zelf ervaren welke condoommaat voor jou de perfecte pasvorm heeft. Een uitgebreide beschrijving van de DurexMatesSafePasanteWingmanMySize, en Lelo Hex condooms en de speciale eigenschappen kun je vinden op onze website van LiveBetter. Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken het juiste merk en de juiste maat condooms bestellen.

Hoe moet ik een condoom gebruiken?

Ga je voor de eerste keer condooms gebruiken, dan is vooraf oefenen zeker aan te raden. Dit verhoogt het plezier, omdat je hiermee voorkomt dat de aandacht teveel naar het omdoen uitgaat en de spanning tijdens de seks daalt. Oefening baart kunst. Lees eerst goed de beschrijving van de condooms uit ons assortiment. Controleer voor het condoom gebruiken altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Scheur de verpakking voorzichtig aan de zijkant open, knip de verpakking vooral niet open met een schaar o.i.d.! Voordat je het condoom afrolt knijp je het topje, het zaadreservoir, dicht. Zo voorkom je dat er lucht in zit en kan het zaad bij het hoogtepunt in het reservoir worden opgevangen. Je kunt het condoom maar op één manier afrollen. Als het condoom binnenstebuiten zit is het eigenlijk onmogelijk om het af te rollen. Je kunt het condoom daarom het beste een klein stukje afrollen en over de eikel trekken. De aanhechting van de voorhuid is namelijk een lastig en gevoelig punt om het condoom overheen te rollen. Hierna kun je de condoom stevig afrollen tot onderaan de schacht. Let op scherpe nagels! Gebruik indien nodig wat extra glijmiddel, want een condoom gebruiken kan bij vaginale of anale droogheid scheuren. Gebruik voor iedere seksuele handeling een nieuwe condoom en vervang na ongeveer 15 minuten gebruik het condoom voor een nieuwe. Gebruik nooit twee keer dezelfde condoom! Na ontharen ontstaan vaak stoppels. Deze stoppels kunnen het condoom beschadigen. Wees bij condooms gebruiken ook voorzichtig met intiem piercings.