Kleding

Kleding

LiveBetter biedt je een grote en regelmatig wisselende collectie sexy partykleding en lingerie voor dames en heren. Voor elke gelegenheid heeft LiveBetter een passende party look. Wil je meer weten over partykleding?

Ook dames met een maatje meer kunnen goed slagen voor een mooie party outfit of lingerie bij LiveBetter! Je partywear wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Bestellen van partykleding en lingerie gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Waar bestaat de partywear collectie van LiveBetter uit?

Of je nu een party jurkje voor een club zoekt of een sexy catsuit voor een spannende avond, LiveBetter vind je de juiste party outfit! Sexy cocktailjurkjes, sexy lingerie, sexy kousen, sexy catsuits en meer sexy damesmode vind je allemaal bij LiveBetter! Ook voor spannende heren lingerie ben je bij LiveBetter aan het juiste adres. Onze partykleding is soms opvallend van kleur, soms deels bloot of met luxe glinsterende details. De wow!-factor van deze sexy party wear collectie is echt enorm! Combineer items met elkaar om steeds een nieuwe party look te creëren. Bij LiveBetter vind je voor iedere gelegenheid iets moois! LiveBetter staat voor kwaliteit en haar party wear collectie bestaat dan ook alleen uit grote merken, zoals o.a.: • ChiliroseLivia CorsettiCottelli CollectionMandy MysteryMusic LegsSvenjoymentNEK Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken de juiste party look in de juiste maat en kleur selecteren. Maak je meest intieme momenten nog spannender of wees het stralende middelpunt op een feest. Voel de waarderende blikken op je gevestigd en het spel van uitdagen kan beginnen!

Hoe houd ik mijn partywear en lingerie mooi?

Party outfits en lingerie zijn stuk voor stuk kledingstukken van tere materialen. Om de levensduur van je mooie partykleding en lingerie te verlengen dien je voor het wassen altijd het kledinglabel te raadplegen voor de juiste was instructies. Dit geldt uiteraard ook voor heren lingerie. Voor vrijwel alle tere kledingstukken wordt een handwasje geadviseerd. Hiermee hou je je party outfit en lingerie het langste mooi. Was nooit in te warm water, dat gaat ten koste van de elasticiteit van je kledingstuk. Gebruik een wasmiddel voor tere weefsels zoals een wolwasmiddel. Dompel de lingerie of partykleding voorzichtig een paar keer onder in handwarm water, zonder te wrijven of wringen. Spoel de kleding goed na met schoon handwarm water. Wring je partykleding of lingerie niet uit maar leg het op een handdoek te drogen of hang het op een hangertje of over een wasrek. Gebruik liever geen knijpers, dat geeft vervelende drukplekken in je mooie lingerie of partywear. Heb je geen tijd of energie om je lingerie of partyoutfit met de hand te wassen, was de kledingstukken dan altijd in een waszakje in de wasmachine op lage temperatuur. Je mooie kledingstukken raken anders door andere kledingstukken beschadigd. Ook voorkom je dat een per ongeluk losgeraakte beugel of haakje in de wasmachine verdwijnt, met alle gevolgen van dien. Zorg ervoor dat je kleuren altijd van elkaar scheidt en wit altijd bij de witte was mee wast. Je zult niet de eerste zijn die nieuwe rode sokken per ongeluk mee wast waardoor je zacht blauwe party jurkje ineens lila uit de trommel komt. Stop je lingerie en partykleding nooit in de droger! De tere weefsels kunnen niet tegen hoge temperaturen. Dit gaat absoluut ten kostte van de kwaliteit. Leg je kleding ook niet op een verwarming te drogen, maar laat het verder drogen aan de lucht, op een hangertje of wasrek. Zo voorkom je dat de elasticiteit wordt aangetast en de partykleding en lingerie vormloos en lelijk wordt. Partywear en lingerie blijven echter altijd het mooist als het met de hand wordt gewassen. Ga met zorg om met je partykleding en lingerie, des te langer heb je er plezier van!