Glijmiddel / Massageolie

Glijmiddel / Massageolie

Livebetter beschikt over een groot assortiment van de beste massage oliën en de beste glijmiddelen. Je kunt bij Livebetter zelfs diverse massage kaarsen kopen en heerlijk geurende massage olie bestellen. Massage olie bestellen, glijmiddel bestellen of een massage kaars bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Wil je meer weten over massageolie? Lees dan verder onderaan de pagina.

Welke soorten massage olie en glijmiddel zijn er te koop?

Bij Livebetter kun je diverse soorten massage olie kopen en glijmiddel bestellen met de meest uiteenlopende eigenschappen. Massage olie is bijvoorbeeld geschikt voor intense en langdurige massages, maar is niet altijd geschikt als glijmiddel of in combinatie met condooms. Er zijn echter ook producten verkrijgbaar die voor zowel massage, vaginale en anale sex, masturberen én in combinatie met condooms en seksspeeltjes geschikt zijn. Het gebruik van een goed glijmiddel maakt de seks fijner en intenser. Het voorkomt irritaties en pijnlijke wondjes aan de vagina en de penis. Maar glijmiddel wordt al heel lang niet meer alleen gebruikt bij vaginale droogheid. Ook voor masturbatie is glijmiddel bij uitstek geschikt. Bij anale seks is glijmiddel zelfs onmisbaar. Een uitgebreide beschrijving van de massage oliën, glijmiddelen en massage kaarsen van deze merken kun je vinden op onze website. Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken de beste massage oliën, de beste glijmiddelen of de beste massagekaarsen bestellen die bij jou passen.

Welke product kan ik het beste gebruiken?

Je kunt massage olie kopen of glijmiddel bestellen op zowel olie-, water- als siliconenbasis en in diverse geuren. De keuze hang helemaal af van je wensen. In combinatie met condooms of bij anaal gebruik is bijvoorbeeld een product op siliconenbasis een uitkomst. Gebruik je liever geen siliconen of olie, bijvoorbeeld bij allergie, dan is een massageolie kopen of een glijmiddel bestellen op waterbasis aan te raden. Wil je de spanning nog een beetje meer opvoeren, dan is een massage kaars en heerlijke aanvulling. De warme olie van de massage kaars is tevens heel voedend voor de huid en geeft een heerlijke geur in de ruimte af. Voor een intieme massage of zorgeloze seks, LiveBetter heeft voor elke wens de beste massage oliën, de beste massage kaarsen en de beste glijmiddelen!

Hoe gebruik ik massage olie en glijmiddel?

Het is altijd prettig om de massage olie of het glijmiddel eerst een beetje te verwarmen tot lichaamstemperatuur. Dit kun je doen door de olie in je handen warm te laten worden. Ook kun je een baby flessenwarmer gebruiken om de fles met massage olie of glijmiddel te verwarmen. Of verwarm de fles olie voorzichtig au bain-marie in een kleine pan met ruim water. Pas hierbij echter wel op dat de bodem van de kunststof fles niet te lang in aanraking komt met de hete bodem van de pan. Warme massage olie of glijmiddel verhoogt het genot. Lees voor het gebruik goed of de olie geschikt is in combinatie met bijvoorbeeld een condoom. Massage olie en glijmiddel op siliconenbasis laten vrijwel geen vlekken achter op stof. Mocht dit echter toch zo zijn dan kan een scheutje afwasmiddel met citroen helpen. Citroen zorgt ervoor dat de verbinding met siliconen loslaat.