Lingerie sets

Lingerie sets

Lingerie sets

LiveBetter biedt je een grote en regelmatig wisselende collectie prachtige lingerie. Je bestelling wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Waar bestaat de lingerie collectie LiveBetter uit?

Lingerie Sets vind je bij Livebetter. Een lingerie setje zelf combineren kan best lastig zijn en daarom bieden wij lingerie sets die al zijn samengesteld. Een lingerie setje bestaat veelal uit een bh en een slip. Dit is een 2-delig lingerie-setje. Er zijn ook 3-delige en zelfs 4-delige lingerie-sets. Het 3-delige lingerie setje is vaak naast de bh en slip, voorzien van een jarretelgordel en de het 4-delige lingerie setje heeft als extraatje nog kousen of een choker erbij. Het 2-delige lingerie setje kan soms heel basic zijn maar is net als het 3-delige en 4-delige lingerie setje vaak erg sexy vormgegeven.

Hoe houd ik mijn lingerie mooi?

Lingerie is gemaakt van tere materialen. Om de levensduur van je mooie lingerie te verlengen dien je voor het wassen altijd het kledinglabel te raadplegen voor de juiste was instructies. Dit geldt uiteraard ook voor heren lingerie. Voor vrijwel alle tere kledingstukken wordt een handwasje geadviseerd. Hiermee houd je je lingerie het langste mooi. Was nooit in te warm water, dat gaat ten koste van de elasticiteit van je kledingstuk. Gebruik een wasmiddel voor tere weefsels zoals een wolwasmiddel. Dompel de lingerie voorzichtig een paar keer onder in handwarm water, zonder te wrijven of wringen. Spoel de lingerie goed na met schoon handwarm water. Wring je lingerie niet uit maar leg het op een handdoek te drogen of hang het op een hangertje of over een wasrek. Gebruik liever geen knijpers, dat geeft vervelende drukplekken in je mooie lingerie. Heb je geen tijd of energie om je lingerie met de hand te wassen, was de kledingstukken dan altijd in een goed afgesloten waszakje bv een Magic waszakje in de wasmachine op lage temperatuur. Je mooie lingerie raakt anders door andere kledingstukken beschadigd. Ook voorkom je dat een per ongeluk losgeraakte beugel of haakje in de wasmachine verdwijnt, met alle gevolgen van dien. Zorg ervoor dat je kleuren altijd van elkaar gescheiden houdt en wit altijd bij de witte was mee wast. Je zult niet de eerste zijn die nieuwe rode sokken per ongeluk mee wast waardoor je mooie witte lingerie ineens roze uit de trommel komt. Stop je mooie lingerie ook nooit in de droger! De tere weefsels kunnen niet tegen hoge temperaturen. Dit gaat absoluut ten kostte van de goede kwaliteit. Leg je mooie lingerie ook niet op een verwarming te drogen. Laat de lingerie drogen aan de lucht, op een hangertje of wasrek. Zo voorkom je dat de elasticiteit wordt aangetast en je mooie lingerie vormloos en lelijk wordt. Lingerie blijft echter altijd het mooist als het met de hand wordt gewassen. Goedkope lingerie is echt geen duurkoop, zolang je maar met zorg met je mooie lingerie om gaat. Des te langer heb je er plezier van!