Dames lingerie

Dames lingerie

Dames lingerie

LiveBetter biedt je een grote en regelmatig wisselende collectie prachtige lingerie. Je bestelling wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Bestellen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft LiveBetter ook scherpe aanbiedingen voor haar klanten.

Waar bestaat de lingerie collectie LiveBetter uit?

LiveBetter heeft diverse speelse en uitdagende lingerie setjes in haar collectie! Onze goedkope lingerie collectie is opvallend van kleur en structuur, soms deels bloot en vaak ook van glanzend materiaal, wetlook of lederlook. LiveBetter staat voor kwaliteit en haar mooie lingerie collectie bestaat dan ook alleen uit bekende lingerie merken, zoals o.a.: • Mandy Mystery • LivCo / Livia Corsetti • Cottelli Collection • Chilirose • CoFashion • Black Level • Pink Lipstick • Rene Rofe Via het linker keuzemenu kun je met een paar klikken de juiste maat en kleur lingerie bestellen. Bij Livebetter kun je online, wanneer je maar wilt, voor iedere gelegenheid mooie lingerie kopen. Maak je meest intieme momenten nog spannender. Verras je partner met mooie lingerie of wees het stralende middelpunt in een club of op een ondeugend feestje. Bij LiveBetter vind je voor iedere gelegenheid mooie lingerie!

Hoe houd ik mijn lingerie mooi?

Lingerie is gemaakt van tere materialen. Om de levensduur van je mooie lingerie te verlengen dien je voor het wassen altijd het kledinglabel te raadplegen voor de juiste was instructies. Dit geldt uiteraard ook voor heren lingerie. Voor vrijwel alle tere kledingstukken wordt een handwasje geadviseerd. Hiermee houd je je lingerie het langste mooi. Was nooit in te warm water, dat gaat ten koste van de elasticiteit van je kledingstuk. Gebruik een wasmiddel voor tere weefsels zoals een wolwasmiddel. Dompel de lingerie voorzichtig een paar keer onder in handwarm water, zonder te wrijven of wringen. Spoel de lingerie goed na met schoon handwarm water. Wring je lingerie niet uit maar leg het op een handdoek te drogen of hang het op een hangertje of over een wasrek. Gebruik liever geen knijpers, dat geeft vervelende drukplekken in je mooie lingerie. Heb je geen tijd of energie om je lingerie met de hand te wassen, was de kledingstukken dan altijd in een goed afgesloten waszakje bv een Magic waszakje in de wasmachine op lage temperatuur. Je mooie lingerie raakt anders door andere kledingstukken beschadigd. Ook voorkom je dat een per ongeluk losgeraakte beugel of haakje in de wasmachine verdwijnt, met alle gevolgen van dien. Zorg ervoor dat je kleuren altijd van elkaar gescheiden houdt en wit altijd bij de witte was mee wast. Je zult niet de eerste zijn die nieuwe rode sokken per ongeluk mee wast waardoor je mooie witte lingerie ineens roze uit de trommel komt. Stop je mooie lingerie ook nooit in de droger! De tere weefsels kunnen niet tegen hoge temperaturen. Dit gaat absoluut ten kostte van de goede kwaliteit. Leg je mooie lingerie ook niet op een verwarming te drogen. Laat de lingerie drogen aan de lucht, op een hangertje of wasrek. Zo voorkom je dat de elasticiteit wordt aangetast en je mooie lingerie vormloos en lelijk wordt. Lingerie blijft echter altijd het mooist als het met de hand wordt gewassen. Goedkope lingerie is echt geen duurkoop, zolang je maar met zorg met je mooie lingerie om gaat. Des te langer heb je er plezier van!