Stay-up kousen

Stay-up kousen

Stay-up/Hold-up kousen

Livebetter biedt je een grote en regelmatig wisselende beenmode collectie van topmerken. Maak een keuze uit onze mooie kousen collectie van kwalitatief hoogwaardige materialen. Je kousen wordt snel en anoniem bij je thuis bezorgd tegen scherpe prijzen. Beenmode kopen gaat heel eenvoudig en anoniem via onze overzichtelijke website. Regelmatig heeft Livebetter ook scherpe aanbiedingen (schrijf je in voor de nieuwsbrief).

Waar bestaat de beenmode collectie van LiveBetter uit?

Om je mooie outfit helemaal compleet te maken biedt LiveBetter een grote collectie prachtige beenmode! Ook voor grotere maten beenmode heeft LiveBetter een mooie kousen collectie samengesteld. Of je nu kiest voor een sexy jarretelgordel in combinatie met mooie stockings, netkousen, stay up kousen, een jarretelpanty, een naadloze panty of kousen met een naad of een motiefje, LiveBetter heeft het allemaal! LiveBetter staat voor kwaliteit en haar beenmode collectie bestaat dan ook alleen uit bekende en grote merken. Via het keuzemenu kun je met een paar klikken de juiste maat en kleur panty, jarretelpanty, naadloze panty of kousen bestellen. Bij Livebetter kun je online, wanneer je maar wilt, voor iedere gelegenheid mooie stockings kopen. Maak je meest intieme momenten nog spannender. Verras je partner met een paar prachtige kousen of wees het stralende middelpunt op een feestelijke gelegenheid. Bij LiveBetter vind je voor iedere gelegenheid iets moois!

Hoe houd ik mijn kousen en panty’s mooi?

Kousen, panty’s, jarretelkousen, stay up kousen en netkousen zijn stuk voor stuk gemaakt van tere materialen. Om de levensduur van je mooie beenmode te verlengen dien je altijd de voorschriften op de verpakking te raadplegen voor de juiste was instructies. Voor vrijwel alle tere kledingstukken wordt een handwasje geadviseerd. Hiermee houd je ook je beenmode het langste mooi. Was nooit in te warm water, dat gaat ten koste van de elasticiteit van je kousen. Gebruik een wasmiddel voor tere weefsels zoals een wolwasmiddel. Heb je geen tijd of energie om je stockings met de hand te wassen, was je kousen en panty’s dan in ieder geval altijd in een goed afgesloten waszakje in de wasmachine op lage temperatuur. Wees vooral voorzichtig met andere scherpe kledingstukken, want anders raakt je mooie beenmode beschadigd. Zorg ervoor dat je kleuren altijd van elkaar gescheiden houdt. Stop je mooie beenmode nooit in de droger! De tere weefsels kunnen niet tegen hoge temperaturen. Dit gaat absoluut ten kostte van de goede kwaliteit. Wring kousen of panty’s niet uit maar leg ze op een handdoek te drogen of hang ze op een hangertje of over een wasrek. Gebruik nooit knijpers, daarmee kun je lelijke ladders of haaltjes in je panty’s of kousen veroorzaken. Leg je mooie kousen of panty’s ook niet op een verwarming te drogen. Zo voorkom je dat de elasticiteit wordt aangetast en je mooie kousen of panty’s vormloos en lelijk worden en de elasticiteit wordt aangetast. Maak bij het aantrekken van kousen gebruik van (latex) handschoentjes om ladders en andere beschadigingen te voorkomen. Trek nooit te hard aan de kous maar trek de kous met zorg en zonder veel spanning langs het been omhoog. Ga met zorg om met je mooie beenmode, des te langer heb je er plezier van!
   
Tips: Stay ups, of hold up panty's zijn zelfophoudende nylon kousen (panty's zonder broekje). Deze hebben aan de bovenkant een elastische band waarin siliconen randen zijn verwerkt die plakken op de bovenbenen.  
 • Dé gouden tip; gebruik een warm washandje, trek de stay-up kousen eerst goed aan; sla dan de band terug en ga met een washandje met warm water over de siliconen randen heen.
 • Gebruik geen bodylotion, crème of bad-olie
 • Kwaliteit maakt verschil
 • Bepaalde merken gebruiken een betere kwaliteit siliconen, verdeeld over meerdere brede siliconenbanden. Het zijn vooral deze siliconen banden aan de binnenkant van de stay-ups die ervoor moet zorgen dat ze op je dijbeen blijven zitten.
 • Kies de goede maat
 • Sommige merken gebruiken de schoenmaat als een indicatie, maar dat zegt niet altijd alles. Gelukkig werken steeds meer merken met lengte en gewicht voor de maat.
 • Houd ze warm
 • De siliconen banden in de stay-ups plakken het best als ze op lichaamstemperatuur zijn. Zorg bij erg koud weer dat de sliconenbanden eerst warm zijn, voordat je ermee de deur uit gaat. Daarna houdt je lichaam ze op temperatuur.
 • Was je stay-ups in koud water
 • Was zelfophoudende kousen in lauwwarm of koud water, niet in heet water want dan verliest de siliconenband kracht. Gebruik ook geen wasverzachter, omdat dit de elasthan die voor de rek zorgt snel beschadigd.
 • Noodmaatregel
 • Mochten je kousen in de loop van de dag toch afzakken, dan kun je als noodmaatregel met wat lauw-warm water de siliconenband bevochtigen. De band gaat dan meestal beter kleven.