Wetlook

Wat is wetlook?

Wetlook stof glimt, is dun en flexibel. Tegenwoordig is wetlook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Wetlook heeft zijn naam te danken aan het feit dat je kleding nat lijkt. Er zijn heel veel verschillende soorten kleding die gemaakt zijn van deze stof.

Soorten wetlook

Er zijn veel verschillende soorten kledingstukken in wetlook verkrijgbaar. Sta je graag volop in de schijnwerpers? Met deze verleidelijke wetlook lingerie zijn alle ogen op jou gericht! Kies voor een bh, een body of een korset, complete sexy lingerieset of clubwear. Wetlook materiaal zit comfortabel en accentueert je lichaam op geraffineerde wijze

Voor wie is wetlook geschikt?

Veel mensen zijn op zoek naar kleding waar ze zich zelfverzekerd, sexy en vrouwelijk in voelen. Wetlook kleding kan daarvoor zorgen. Je kunt er je partner mee verrassen in de slaapkamer, maar veel kledingstukken zijn ook geschikt om buitenshuis te dragen. Een wetlook legging of broek bijvoorbeeld kan met vrijwel alle kledingstukken gecombineerd worden. Een wetlook jurk of shirt bijvoorbeeld kan de geschikte outfit zijn voor een avondje uit.

Wil je wetlook kleding kopen?

Kijk dan bij onze wetlook kleding in de shop.  Heb je een keuze kunnen maken maar wil je liever komen passen? Onze showroom is op afspraak open.