Massagekaarsen

Massagekaarsen

Verhoog de seksuele spanning en breng de romantiek in jullie voorspel met massagekaarsen. Massagekaarsen kunnen bijdragen aan een ontspannende en zelfs romantische sfeer.

Massagekaarsen

Verhoog de seksuele spanning en breng de romantiek in jullie voorspel met massagekaarsen. Massagekaarsen kunnen bijdragen aan een ontspannende en zelfs romantische sfeer.  Daarnaast zijn massage kaarsen natuurlijk bedoeld om iemand mee te masseren. Een massagekaars hoeft niet meteen op wanneer je hem hebt aangestoken. Wanneer je wat gebruikt en de rest in het potje laat, zal de wax vanzelf weer hard worden. Zo kun je later de kaars opnieuw aansteken om wederom te gebruiken voor een massage. Eenmaal gesmolten verandert de samenstelling in een warme, verzorgende, zachte en vocht inbrengende massageolie. Gebruiksaanwijzing: Nadat je de kaars aansteekt vult de ruimte zich met de heerlijke aroma's. Een massagekaars moet tussen de 10 en 15 minuten branden voordat er genoeg olie is om mee te masseren. Blaas de kaars dan uit en gebruik de vrijgekomen olie voor een sensuele massage. De ideale manier om seks in te leiden. Masseer langzaam of juist wat steviger en kom samen tot rust. Met een goede sfeer en setting kun je de spanning en opwinding opbouwen. Prachtig voorspel toch?

Het lichaam verzorgen

Behalve dat massage kaarsen dienen als massageolie, is het over het algemeen ook goed voor de huid. Massage kaarsen zijn gemaakt van huidvriendelijke producten. De samenstelling van ingrediënten zorgt ervoor dat de wax niet op de huid blijft liggen en hard wordt, maar juist intrekt. De olie kan de huid danig verzachten en voeden. De vette substantie van de kaars is tevens goed voor mensen met een droge huid. Naast dat een massagekaars goed voor de huid is, is het ook prettig voor de spieren. Omdat de olie warm is, worden ook de spieren warm. Dit zorgt ervoor dat ze ontspannen en eventueel ‘loskomen’. Helemaal in combinatie met een massage kunnen (spier)klachten iets verholpen worden. Dit is natuurlijk niet te garanderen, maar wel altijd te proberen.

Massage kaarsen bij voorspel

Naast dat de olie van een massagekaars het lichaam verzorgt, kan het ook bijdragen aan voorspel. Veel mensen ervaren een (erotische) massage als iets intiems waarbij je goed opgewonden kan raken. Daarnaast is een dergelijke massage zeer ontspannend en kunnen beiden elkaars lichaam goed leren kennen. Dit alles kan ervoor zorgen dat de seks intensiever ervaren wordt.

Geen glijmiddel

De wax uit massagekaarsen is absoluut niet geschikt als glijmiddel. De ingrediënten zijn fijn voor de huid, maar kunnen juist irriterend zijn voor de geslachtsdelen. De huid van een vagina of penis is over het algemeen dun, bovendien is zowel het vrouwelijk als het mannelijk geslachtsdeel vatbaar voor infecties. De parfums in de kaarsen kunnen goede bacteriën doden en de pH-waarde van het lichaam verstoren. Gebruik daarom voor de geslachtsdelen altijd een glijmiddel.