Heren, doen jullie al aan Body Grooming?

Heren, doen jullie al aan Body Grooming?

Body Grooming is een verzamelnaam voor ontharing door bijvoorbeeld scheren, maar ook voor het stylen en trimmen van beharing op het mannelijk lichaam. De laatste jaren is een trend zichtbaar dat steeds meer mannen hier zonder schroom mee aan de slag gaan. Want wie zegt dat het lichaam ontharen ‘niet mannelijk’ is?

De discussie of lichaamsbeharing bij mannen hoort, is een oude. Dan weer wel, dan weer niet. Het zijn trends gebleken, vaak ingegeven door de mode-industrie. Feit is dat sommige vrouwen beharing bij een man opwindend vinden, terwijl het voor anderen een regelrechte afknapper is. Daarnaast kunnen sommige mannen echt last van lichaamsbeharing hebben. Door de isolerende werking van het haar krijgen ze het sneller warm. Ook hygiëne wordt soms genoemd, maar dat is een fabel. Regelmatig en fris gedoucht is nooit vies, met of zonder haar.

Ontharen blijft toch wel één van de minst leuke en steeds terugkerende karweitjes. Waarom jezelf dan nog meer kwellen met scherpe scheermesjes, met bloedende sneetjes, of met ingegroeide haartjes en bultjes? Om maar te zwijgen van de branderige huid die achterblijft na het scheren. En dan zullen we het maar helemaal niet hebben over harsen. Gelukkig zijn er inmiddels andere manieren voorhanden, zonder eerdergenoemde nadelen.

Een mooi voorbeeld is Intimate Hair Removal . Zelfs moeilijk bereikbare plekken op het lichaam zijn zonder problemen en ongemakken te ontharen. Met wat water maak je van het poeder eenvoudig een pasta. Daarna aanbrengen met de bijgeleverde spatel, een kleine 10 minuten wachten en goed afspoelen. Klaar! Ook Veet levert een aantal effectieve en gebruiksvriendelijke producten. Hierbij hoef je niet zelf te mengen, want het product komt gebruiksklaar uit de flacon of tube. Natuurlijk zijn eerdergenoemde producten ook uitstekend geschikt voor de vrouwelijke ontharing.

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *