Masseren maakt gelukkig!

Masseren maakt gelukkig!

Na een hectische werkweek of een chaotische dag is het heerlijk om even te ontspannen. Zoek de ontspanning op met een heerlijke massage. Een massage leegt het hoofd, laat de spanning in de spieren zakken en zorgt ervoor dat de spanningspijn in je spieren vermindert.

Een massage wordt beter, fijner en meer ontspannen met de juiste massageolie. Het voorkomt stroefheid en zorgt voor een soepel huidgevoel zonder frictie. Bovendien verspreidt een goede massage-olie een aangename warmte over de huid. Je gespannen spieren zullen hier het meeste van profiteren.

De warmte haalt de spanning uit je spieren weg en zorgt ervoor dat ze kunnen bijkomen. Een betere ontspanning na een drukke werkweek ga je niet vinden. Stap na de massage onder een warme douche en spoel de olie van je huid af. Geniet daarna van een zijdezachte, verzorgde huid.

ZONDER MASSAGETECHNIEKEN TOCH OPTIMALE ONTSPANNING

Heb je geen geavanceerde massagetechnieken onder de knie? Met de juiste massageolie bij de hand is dat geen enkel probleem. Deze dient een aangename structuur te hebben, die ervoor zorgt dat er geen frictie is tussen huid en handen. Dit maakt iedere aanraking aangenaam, zelfs zonder opleiding tot masseur.

Een goede massage-olie ‘verplicht’ je om een groot deel van het lichaam te masseren. De olie moet namelijk goed verspreid worden en dient goed door de huid opgenomen te worden. Hiermee voorkom je dat de vingers op één plek blijven hangen, de olie stuurt je handen in de juiste richting.

GOED VOOR GEZONDHEID, WELZIJN EN GELUK

De gezondheidsvoordelen zijn eindeloos voor huid, hoofd én relatie. Elkaar verwennen met een romantische massage versterkt de band met je partner. Iets wat jullie samen kunnen doen zonder invloeden van buitenaf. Zet een rustgevend muziekje op, dim de lichten en geniet samen van dit intieme moment.

Een massage heeft bovendien bewezen gelukseffecten. Er komen namelijk allerlei geluksstofjes in je lichaam vrij. Deze stofjes staan bekend onder de noemer gelukshormonen. Bekende gelukshormonen zijn endorfine en serotonine. Deze stofjes hebben positieve effecten op jouw gevoel, humeur en gemoedstoestand.

Je voelt je blij, zorgeloos en volledig ontspannen. Doordat jij beter in je vel zit, kan je je ook beter focussen op andere dingen. Daarmee heeft een massage met een goede massageolie niet alleen een helende werking voor je lichaam, maar ook voor je geest, productiviteit en relatie.

BELANGRIJK VOOR DE BLOEDSOMLOOP

Een goede bloedcirculatie is een essentieel gegeven om fit en vitaal door het leven te gaan. Je bloedsomloop voert de slechte stoffen af en zorgt voor het transport van de goede stoffen door je lichaam. Met een uitgebreide massage wordt de bloedsomloop geactiveerd. Door de wrijving worden nieuwe voedingsstoffen door je lichaam gestuurd en afvalstoffen beter afgevoerd. Een massage in combinatie met de juiste massage-olie is nog beter, want dan wordt de bloedcirculatie nog meer gestimuleerd. De olie bevordert soepele knijp- en wrijfbewegingen, waardoor de energie nog beter door je lichaam stroomt. Je voelt je daarna als herboren!

WELKE MASSAGEOLIE IS DE BESTE

De beste massage-olie bestaat niet, want persoonlijke voorkeur speelt zeker een rol. Wel zijn er diverse goede, maar helaas ook diverse minder goede producten op de markt. X-man is een bekend merk en biedt een prima kwaliteit voor een prima prijs. Eros is van uitstekende kwaliteit, maar daar hangt een hoger prijskaartje aan. Nieuwkomer op de markt SOOOW levert een premium kwaliteit tegen een budget-prijs. Op dit moment maakt hun laatst geïntroduceerde product furore, de SOOOW Glide Sensation . Deze voldoet geheel aan de vereisten voor een ontspannende en sensuele massage.

SOOOW GLIDE SENSATION MASSAGE-OLIE

… is een heerlijke olie, gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten.
… biedt de perfecte balans tussen stroperigheid en vloeibaarheid en is daardoor erg fijn in gebruik.
… kleeft of plakt niet en is gemakkelijk te verwijderen met water en zeep.
… is zuinig in gebruik. Met een paar druppels kan je eindeloos genieten van een frictievrije massage.
… ruikt neutraal en heeft dus geen indringende geur.
… is specifiek ontwikkeld als massageolie en daarom niet geschikt als glijmiddel voor inwendig gebruik.

Altijd op de hoogte! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De waardering van livebetter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 62 reviews.