Petits Joujoux: massagekaars A Trip To London rhabarber cassis en amber

-42%
273732607-06119720000-londonnor-b.jpg
273732610-06119720000-london-nor-a.jpg

Petits Joujoux: massagekaars A Trip To London rhabarber cassis en amber

6.95

Maak jullie spannende avond er één om niet snel te vergeten met de heerlijke massagekaars van Petit Joujoux, A Trip To London is een sensuele creatie van rabarber, amber en cassis.

Availability: Op voorraad SKU: 6119720000 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Petits Joujoux: massagekaars A Trip To London rhabarber cassis en amber Maak jullie spannende avond er één om niet snel te vergeten met de heerlijke massagekaars van Petit Joujoux, A Trip To London. Door de sensuele geur van rabarber, amber en cassis wordt je kamer onmiddellijk in een sensuele geursensatie ondergedompeld.

Zodra de olie is gesmolten blaas je de kaars uit en kun je de warme, geurige en hydraterende massage-olie gebruiken voor een heerlijke massage. De subtiele warmte en de opwindende geur van de olie brengen je naar ongekende hoogtepunten. Een echte verwennerij voor je gehele lichaam en een erotische streling voor je zintuigen.

Door het handige meeneemformaat kun je deze handgemaakte massagekaars overal mee naar toe nemen. De massageolie bestaat uit natuurlijke en luxe ingrediënten zoals jojoba olie, olijfolie, shea butter, rabarber, amber en cassis. Deze ingrediënten zijn een weldaad voor de huid. De olie bevat geen kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen. De brandtijd van de kaars is ongeveer 6 uur.

Altijd op de hoogte! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Petits Joujoux: massagekaars A Trip To London rhabarber cassis en amber” te beoordelen