Vrijen en masseren zonder zorgen!

Vrijen en masseren zonder zorgen!

Heb jij dat ook weleens? Je bent heerlijk ontspannen aan het vrijen en dan lukt het maar niet om vochtig te worden. Heel lastig en voor sommige vrouwen zelfs behoorlijk gênant.

Vaak wordt bij vaginale droogheid een glijmiddel aangeraden. Helaas bevatten veel glijmiddelen op siliconenbasis een bindmiddel die wordt gebruikt om de verschillende soorten siliconen met elkaar te laten mengen. Dit bindmiddel is vaak de oorzaak van irritaties die optreden bij het gebruik van glijmiddel op siliconenbasis, zoals rode bultjes en jeuk. Als je al last hebt van vaginale droogheid, dan zit je daar natuurlijk al helemaal niet op te wachten.

Bij anale seks is een goed glijmiddel uiteraard onmisbaar. Maar ook bij anale seks kan glijmiddel met bindmiddel zorgen voor behoorlijke irritaties. Bij het gebruik van condooms moet je er tevens zeker van zijn dat het glijmiddel de kwaliteit van het condoom niet aantast.

Om het vrijen helemaal ontspannen te maken, is een heerlijke massage als voorspel natuurlijk heel doeltreffend. Bij massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en komen er diverse stofjes in het lichaam vrij, zoals endorfine (lichaamseigen pijnstiller) en serotonine (ook wel het gelukshormoon genoemd), wat een gunstig effect heeft op de seksuele activiteit en waardoor het lichaam ontspant en tot rust kan komen.

Je vraagt je wellicht af of er glijmiddelen bestaan zonder bindmiddelen. Die absoluut veilig zijn bij het gebruik van condooms. Waarmee je eindeloos kunt doorgaan, zonder kans op uitdroging. En die je ook bij een sensuele massage kunt gebruiken. Ja, ze bestaan, maar zijn erg dun gezaaid. Eén daarvan is SOOOW Lube Sensation:

SOOOW Lube Sensation:

  • is hypoallergeen en geeft géén irritaties aan de intieme zones, omdat er geen bindmiddel in het product is verwerkt.
  • heeft langdurige en zijdezachte glij-eigenschappen. Hierdoor kun je zorgeloos genieten van zowel een heerlijke massage als van alle soorten seks, zowel vaginaal als anaal, zonder angst voor uitdroging.
  • is zuinig in gebruik, neutraal van geur en smaak en veilig in combinatie met condooms te gebruiken.
  • vlekt niet en is eenvoudig te verwijderen met water en zeep.
  • is in Nederland ontwikkeld en van een Nederlandse fabrikant; wel zo vertrouwd.
  • is CE-gekeurd, dus veilig in gebruik.

LET OP: Dit product bevat geen spermiciden en kan dus niet worden gebruikt als anticonceptie.

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *