De lente staat weer voor de deur!

De lente staat weer voor de deur!

Iedereen kent dat gevoel wel, de lentekriebels: de lente staat weer voor de deur! Het seizoen van vernieuwing, vlinders in je buik en jonge lammetjes in de wei. Na een lange en koude winter heb je zin om de eerste warme zonnestralen op je huid te voelen. En dit blog geeft je nog meer inspiratie!

Er komt een heerlijke periode aan van langere en warmere dagen. Je hebt zin om erop uit te gaan. De korte rokjes mogen weer uit de kast, gecombineerd met een paar sexy kousen en mooie hakken. Het is tijd om te shinen en te flaneren in de heerlijke buitenlucht.
Klik hier voor ons uitgebreide assortiment kousen

De zon en het daglicht geven je een hernieuwde boost. Er wordt meer vitamine D aangemaakt door het lichaam. Dit zorgt weer voor een hogere aanmaak en betere opname van dopamine, melatonine en serotonine. De laatste wordt ook wel het geluk-hormoon genoemd.

De behoefte aan menselijk en lichamelijk contact nemen toe en in de lente worden we meer ontspannen en toegankelijker. Veel mensen worden in de lente zelfs (opnieuw) verliefd! Een ideale tijd om eens een uitgebreide massage te geven of te ontvangen!
Klik hier voor ons uitgebreide assortiment massage-oliën

De deuren en ramen kunnen wijd open om de muffe winterluchtjes te laten verdwijnen. Tijd voor frisse lentegeuren in huis. Met Geur Melts haal je snel de lente naar binnen. SOOOW biedt je zelfs de mogelijkheid om geuren te combineren met die van haar massage-olie. Stel je eens voor, een combinatie van een heerlijke massage met SOOOW massage-olie omringd door een bijpassende geur van de SOOOW Geur Melts: een ware geur sensatie!
Klik hier voor ons uitgebreide assortiment Geur Melts en Geur Branders

Vier de lente, vier het leven. Wij staan graag voor je klaar om het leven zo mooi mogelijk te maken!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je krijgt 15% korting op je eerste bestelling.

Altijd op de hoogte! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De waardering van livebetter.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 97 reviews.