Tips voor lange spannende winteravonden!

Tips voor lange spannende winteravonden!

De herfst en winter kenmerken zich door donkere en langere avonden. Door fris en guur weer. Door knus de gordijnen dicht. Een heerlijke tijd om het binnen extra gezellig en spannend te maken.

De juiste ingrediënten dragen bij aan een onvergetelijke avond. Een aangename binnentemperatuur, een opgeruimde (slaap)kamer, een prettige geur, romantische kaarsjes aan en een fijne achtergrondmuziek; het draagt allemaal bij aan zorgeloos genieten.

Belangrijk is dat jullie niet gestoord kunnen worden en vergeet vooral niet je telefoon uit te zetten. Even onverdeelde aandacht voor elkaar, daar kun je nog heel lang van nagenieten!

Voel je sexy

Uitgebreid in bad of onder de douche met het bad- of doucheschuim waar je partner gek op is, belooft een feestje voor de zintuigen. Geur speelt namelijk een ondergewaardeerde rol in de aantrekkingskracht tussen partners.

Een speels lingerie-setje of een mooie boxershort of slip zorgt voor de kers op de taart, want het oog wil ook wat. Hoe zekerder je bent, hoe beter je kunt ontspannen en genieten van de vaardige handen van je partner!

Ontspan

Om de avond mee te beginnen is het spelen van een erotisch spelletje een spannende opwarmer. Een langdurige massage is ook een mogelijkheid. Door elkaar met aandacht aan te raken komen er gelukhormonen vrij. Goed voor nog meer ontspanning en toewijding!

Neem de tijd

Meteen recht op je doel af gaan, is soms best lekker. Maar deze avond nemen jullie de tijd voor elkaar. Met knuffelen, strelen, zoenen, teasen en uitstellen, maak je jouw partner gek van opwinding. Op die manier gaan jullie helemaal in elkaar op.

Laat de perfectie los

We leven helaas in een wereld die op veel gebieden perfectie eist. Liefde en genot laten zich echter niet dwingen. Humor is juist heel verfrissend en een beetje zelfspot kan zelfs heel sexy zijn.

Vertel elkaar gerust wat je lekker vindt en durf ook eerlijk te zeggen als het juist niet prettig aanvoelt. Elkaar opwindende woordjes en aanmoedigingen toefluisteren, laat niemand koud.

En aan het leren van elkaar welke plekjes favoriet zijn en op welke manier je elkaar kunt verwennen komt echt nooit een einde!

Durf

Het initiatief hoeft niet altijd van een kant te komen, dus draai de rollen eens om. Dat wordt door de ander vaak als opwindend ervaren. En als je zelf nog niet meteen zin hebt, geef dat dan tactvol aan. De avond is immers nog lang, jullie hebben alle tijd.

Mocht die zin toch niet komen, dan kan een keertje alleen maar lekker knuffelen en zoenen ook heerlijk zijn. Wie weet of het alsnog tot een heerlijke vrijpartij komt. Maar als je partner bijvoorbeeld erg moe is, kan een liefdevolle aanraking ook genoeg zijn. 

Om nog langer van een heerlijk hoogtepunt na te genieten, kun je beter niet meteen uit bed en onder de douche stappen. Juist even lekker samen nagenieten en elkaar strelen, verlengt je geluksgevoel aanmerkelijk.

Enjoy life, have fun!

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *