Vaginale Douche

368041050-ouch-vaginale-douche.jpg
368041051-ouch-vaginale-douche1.jpg

Vaginale Douche

16.95

De Vaginale Douche van Multi-Gyn is een perfect hulpmiddel voor de optimale vaginale hygiëne. Ergonomisch gevormd en door de speciale hoek van de canule in elke gewenste positie te gebruiken. De canule zelf is van medisch kunststof en voelt comfortabel glad en zacht aan. Doordat de vloeistof naast de voorzijde ook via de zijkanten van canule wordt verspreid is de reiniging compleet en optimaal.

Availability: Uitverkocht Artikelnummer: BCVD Categorie:

Beschrijving

Er wordt weinig over gesproken, maar bijna 80% van de vrouwen heeft weleens last van vaginale klachten. Denk daarbij aan jeuk, irritatie, een branderig gevoel, droogheid of overmatige en/of onaangenaam ruikende afscheiding. De oorzaak ligt vaak in een verstoord vaginaal milieu, waardoor schadelijke bacterieën hun kans grijpen. Multi-Gyn zelfzorgprodukten schakelen deze bacterieën uit en zorgen voor snel herstel zonder bijwerkingen.

De Vaginale Douche van Multi-Gyn is een perfect hulpmiddel voor de optimale vaginale hygiëne. Ergonomisch gevormd en door de speciale hoek van de canule in elke gewenste positie te gebruiken. De canule zelf is van medisch kunststof en voelt comfortabel glad en zacht aan. Doordat de vloeistof naast de voorzijde ook via de zijkanten van canule wordt verspreid is de reiniging compleet en optimaal. Door een ingebouwd membraam wordt het terugzuigen van de vloeistof voorkomen, dus deze blijft schoon. Ideaal in combinatie met de Multi-Gyn Bruistabletten.

Lees voor het gebruik altijd de bijsluiter.

close

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Extra informatie

Gewicht 60 g
Variant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Vaginale Douche” te beoordelen